Heineken Music Hall
Informatie aanvragen

Heineken Music Hall         360° tour

Heineken Music Hall Green Key

De Heineken Music Hall vindt het belangrijk om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, en heeft zich hard gemaakt voor het Green Key certificaat. Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de GOUDEN Green Key.

Meer informatie

Uw bedrijf als sponsor of supplier van de HMH?

De Heineken Music Hall biedt haar sponsoren en suppliers ontelbare relatiemarketing mogelijkheden.
Van een exclusief voorontvangst in de hospitality ruimte inclusief walking dinner, in de watten gelegd worden als VIP-gast op één van onze loges, tot de mogelijkheid van sponsoring van één, of meerdere van onze zalen.

Meer informatie

Zakelijke evenementen

De Heineken Music Hall geeft bedrijven ook de mogelijkheid om hun zakelijke evenement te laten stralen. De Black Box is namelijk uitermate geschikt als decor voor congressen, conferenties, netwerkevenementen, personeelsfeesten, nieuwjaarsborrels of andere bedrijfsevenementen.

Wie gingen u voor?

Amsterdam

De Heineken Music Hall is gelegen aan de ArenA Boulevard te Amsterdam Zuidoost, op een steenworp afstand van station Bijlmer ArenA. Met de trein of metro zit u binnen een kwartier in het centrum van Amsterdam.

Uitgebreide routebeschrijving

Enkele voorbeelden

< >

Zin in een avondje uit? Bekijk dan de HMH agenda!

Informatie aanvragen