Heineken Music Hall

InformatieInfo

Algemeen
Sinds 2001 maakt de Heineken Music Hall haar credo 'Live will never be the same!' meer dan waar. De locatie biedt jaarlijks aan ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit.

Het is een locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek. Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de Black Box (grote zaal) van de Heineken Music Hall. Het is de enige locatie in Nederland die meerdere malen genomineerd is voor de felbegeerde Pollstar Award als beste internationale concertlocatie. De Heineken Music Hall is dan ook veel meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totale beleving!

 

Visie
De Heineken Music Hall is de locatie die een totaalbeleving biedt aan liefhebbers van live muziek en entertainment.

 

Missie
De Heineken Music Hall is dè locatie waar enerzijds muziekliefhebbers van live muziek en entertainment een totaalbeleving ervaren en dat anderzijds een platform biedt voor organisatoren van evenementen met een B-t-B of B-t-C karakter.

 

Cameratoezicht
Voor de veiligheid van onze bezoekers en ter bewaking van ons pand vindt er in de Heineken Music Hall 24 uur per dag camera toezicht plaats. De veiligheidsopnames worden alleen intern gebruikt.

 

Vroeg naar binnen
De bezoeker hoeft bij de Heineken Music Hall niet in weer en wind buiten in een rij te wachten om naar binnen te kunnen. De toegangsdeuren gaan meestal bij ieder concert om 18.30 uur open en vanaf dit moment zijn de horecauitgiftepunten geopend om de bezoekers volop de mogelijkheid te bieden om voorafgaand aan het concert nog een hapje of drankje te kopen. Voor volledige informatie over openingstijden en aanvang kijkt u in onze agenda bij het desbetreffende evenement.

 

Aftershow
Als onderdeel van een concert in de Heineken Music Hall is er meestal na afloop een aftershow in de Beat Box op de 1e verdieping. Iedereen die zin heeft in een naborrel en een dansje kan op de klanken van de band of dj, gratis deze aftershow op de 1e verdieping bezoeken.

De band of dj zorgt ervoor dat bezoekers nog even lekker kunnen nagenieten, omdat de muziek op de aftershow wordt aangepast aan het genre van de artiest.

 

Gratis gebruik van garderobe en toiletten

Op elke verdieping zijn er toiletten. Ook kun je op elke verdieping gebruik maken van een garderobe. Het weghangen van jassen in de garderobe is gratis. Alleen voor het wegbergen van tassen worden 2 consumptiemunten in rekening gebracht.

 

Lockers
Wij beschikken over lockers. Je kunt een lockerkaart kopen of je krijgt een sleutel mee en na inlevering van deze kaart of sleutel bij de kassa krijg je borg terug.

 

Voorzieningen voor invaliden
De Heineken Music Hall is goed toegankelijk voor invaliden. Bij 'standing' concerten dienen invaliden in het bezit te zijn van een 'rolstoelticket' om samen met èèn begeleider gebruik te kunnen maken van het invalidenpodium. Bij 'seated' concerten, oftewel concerten waar alleen zitplaatsen voor verkrijgbaar zijn, wordt er bij het opstellen van het stoelenplan -de zaalindeling- rekening gehouden met het aantal verkochte 'rolstoeltickets'. Naast de gangbare rijen stoelen wordt dan van voor naar achteren plaats vrijgehouden voor mensen met 'rolstoeltickets' en een begeleider.
Verder is er een invalidentoilet beschikbaar op elke verdieping en is er een panoramalift aanwezig.

 

Parkeren
Rondom de Heineken Music Hall zijn zo'n 7.000 parkeerplaatsen op loopafstand. Parkeergarage P6 ligt direct onder de Heineken Music Hall en P-ArenA ligt direct tegenover de Heineken Music Hall.

Voor meer informatie over parkeerplaatsen in het ArenA-gebied: Link

 

Uitrijkaarten
Ter voorkoming van wachtrijen in de parkeergarages na afloop van een evenement, verkoopt de Heineken Music Hall ook uitrijkaarten voor de parkeergarages bij ons in de buurt. Voor meer informatie over parkeren en uitrijkaarten: http://www.heineken-music-hall.nl/route-en-parkeren/event-bezoekers/
Uitrijkaarten zijn te koop bij de entreekassa en het verkooppunt in de Foyer. Wij raden u aan om bij aanschaf van een uitrijkaart altijd te vermelden bij welke parkeergarage u geparkeerd staat. 

 

Goede doel
De Heineken Music Hall brengt geen geld in rekening voor garderobe en toiletten. Bezoekers die toch een fooi willen geven, kunnen dit doen via de collectebussen- of zuilen in de Entree. De volledige opbrengst hiervan gaat naar dance4life.

 

Milieubeleidsverklaring Heineken Music Hall
De Heineken Music Hall beschouwt het zoveel mogelijk ontzien van het milieu als gevolg van haar bedrijfsactiviteiten als één van haar belangrijkste doelstellingen. De beheersing van de milieubelasting en het beperken van de milieurisico's zijn zowel een primaire verantwoordelijkheid van het management als van iedere medewerker van de Heineken Music Hall.

De zorg voor het milieu zal een structureel onderdeel zijn van en samenhang vertonen met de overige bedrijfsdoelstellingen. Alle medewerkers verplichten zich hun werkzaamheden uit te voeren in overeenstemming met de vastgestelde procedures en het daarbij behorende beleid van de onderneming en dit bovendien te beschouwen als een vanzelfsprekende wijze van handelen.

Het beleid van de Heineken Music Hall is om diensten te leveren die voldoen aan en inspelen op de verwachtingen van de bezoekers en de bedrijfsvoering op een dusdanige manier uit te voeren, zodat het milieu wordt beschermd en dat de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers, bezoekers, leveranciers en het publiek wordt gewaarborgd.

Om dit beleid te realiseren neemt de Heineken Music Hall de volgende regels in acht:

  • erkennen van het belang van het milieu, indien bedrijfs- en commerciële aangelegenheden aan de orde zijn;
  • voldoen aan de wetten en voorschriften betreffende milieuaangelegenheden;
  • opleiden en scholen van elke medewerker, hun verantwoordelijk stellen voor het nakomen van het beleid en de medewerkers in staat stellen belemmeringen voor continue verbetering van de milieuprestaties uit de weg te ruimen;
  • meten van de vooruitgang op het gebied van milieu door middel van het uitvoeren van een monitoringsprogramma.

Ten slotte stelt ons bedrijf zich ten doel, als uitvloeisel van het beleid, de productie van (rest)afval te minimaliseren en een nadelige invloed op de lucht, het water en de bodem als gevolg van het uitvoeren van de bedrijfsvoering te beperken door middel van een effectief milieuzorgsysteem.

 

Live Nation
De Heineken Music Hall is onderdeel van Live Nation, een Amerikaans concern dat zich richt op live entertainment. Live Nation organiseert op jaarbasis 33.000 events en produceert diverse tournees van wereldsterren als Madonna, The Rolling Stones en Coldplay.