Heineken Music Hall

Blog

Heineken Music Hall & Vineyard Party Catering BV openen 2 restaurants en vernieuwen publiekscatering

Tags: vineyard catering, vernieuwd, restaurant, horeca aanbod, heineken music hall, dineren
Heineken Music Hall & Vineyard Party Catering BV openen 2 restaurants en vernieuwen publiekscatering

Met trots laten Birgitte de Winter, directeur van de Heineken Music Hall en Jurgen van Wijngaarden, directeur van Vineyard Party Catering BV weten, een contract met elkaar getekend te hebben voor de publiekscatering en de realisatie en uitvoering van een restaurant en een hospitality area in de Heineken Music Hall. Heb jij een ticket gekocht voor één van onze komende shows? Zeer binnenkort is het mogelijk om voorafgaand aan het concert heerlijk te dineren in ons nieuwe restaurant. Houdt de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!


Reageren 0

In de bres voor gehoorbescherming.

Tags: thunderplugs, steunt, i love my ears, hmh, gehoorbescherming, campagne
In de bres voor gehoorbescherming.

Concertbezoekers hebben dringend behoefte aan gehoorbescherming. De Nationale Hoorstichting is samen met de brancheorganisaties VVEM en VNPF een convenant overeen gekomen om geluidsmaatregelen te nemen op muzieklocaties. Het doel hiervan is om een veiliger gehoorklimaat te creëren voor bezoekers van muzieklocaties. De Heineken Music Hall is zo’n locatie die dit convenant als geen ander steunt.


Reageren 0

AmsterdamDiner Opbrengst € 653.000

Tags: vrijwilligers, opbrengst, hiv, charity event, besloten evenement, amsterdamdiner, aids fonds
AmsterdamDiner Opbrengst € 653.000

Afgelopen zaterdag vond één van de meest gewaardeerde ‘charity diners’ plaats in de Heineken Music Hall. Het AmsterdamDiner, een initiatief van De Grote Onderneming en het Aids Fonds dat sinds 1992 een jaarlijks terugkerend evenement is heeft dit jaar een netto opbrengst van € 653.000. Dank aan alle gulle gevers en vrijwilligers voor een geweldige mooie avond!


Reageren 0