Heineken Music Hall

Blog

We All Love 80s 90s 00s XXL: Win 2 vrijkaarten!

Tags: xxl editie, we all love 80s 90s 00s, hmh, amsterdam
We All Love 80s 90s 00s XXL: Win 2 vrijkaarten!

WINACTIE! Ook op onze XXL Editie komen ze natuurlijk voorbij, de Spice Girls. Hingen ze bij jou ook aan de muur? Al hun hits zongen we mee. Maar natuurlijk hadden we meerdere toppers in deze tijd, Prince, Madonna, Happy Hardcore, Michael Jackson, The KLF, Snap, noem ze maar op. Nemen jullie trouwens ook jullie Flippo's mee? Dan kunnen we weer ruilen. 

Radio 10 Presents: We All Love 80’s 90’s 00’s - XXL za / 22 november
Reageren 0

Billy Idol laat herinneringen opborrelen in HMH.

Tags: white wedding, sweet sixteen, kings & queens of the underground, hmh, concert, billy idol, amsterdam
Billy Idol laat herinneringen opborrelen in HMH.

Met gebalde vuisten in de lucht slaakte Billy Idol dertig jaar geleden al rebelse kreten, en in 2014 doet het jaren 80-popicoon dat nog steeds. De gloriedagen van de blonde Britse rockster liggen weliswaar al een kwart eeuw achter ons, maar dat Billy Idol nog steeds een trouwe fanschare heeft, blijkt zondagavond in de goed gevulde Amsterdamse concertzaal HMH. Hij staat echter niet zonder reden weer in Nederland.


Reageren 0

Gitarist Slash ontvangt Nederlandse muziekprijs

Tags: uitverkocht, slash, sena, myles kennedy, hmh, gitarist, european guitar award, concert
Gitarist Slash ontvangt Nederlandse muziekprijs

Gefeliciteerd Slash! De Voormalig Guns N' Roses-gitarist ontvangt op 25 november de Sena European Guitar Award. "Hij speelde in één van de beroemdste rockbands aller tijden. Maar daarnaast is hij ook een veelgevraagd gast door de sterren van nu." Een dag eerder staat de muzikant samen met Myles Kennedy & The Conspirators in een uitverkochte HMH. Wij kijken er naar uit!

Lees het volledige artikel op www.nu.nl.


Reageren 0