Heineken Music Hall

Blog

We All Love 80s 90s 00s: WIN een topavond uit met 10 vrienden!

Tags: winnen, winactie, we all love 80s 90s 00s, vrienden, hmh, heineken music hall, dance
We All Love 80s 90s 00s: WIN een topavond uit met 10 vrienden!

Op zaterdag 31 Oktober gaat WE ALL Love 80's 90's 00's voor de derde keer een geweldige avond beleven in de Heineken Music Hall. En wat nu leuk is, we geven jou de kans om samen met 9 vrienden hier een unieke avond te beleven. Onze DJ’s nemen je mee terug in de tijd. De live artiesten Joel Borelli & The Dirty Daddies zullen een vette live show neerzetten. En de Heineken Music Hall zal worden omgetoverd tot een waar 80’s, 90’s, 00’s paleis met het beste qua decor, licht en geluid.

We All Love 80’s 90’s 00’s - XXL Edition za / 31 oktober
Reageren 0

Win kaarten voor I AM Hardwell Living the Dream

Tags: revealed recordings, nr 1, i am hardwell living the dream, hmh, amsterdam, ade
Win kaarten voor I AM Hardwell Living the Dream

Op woensdag 14 oktober 2015 trapt Hardwell in de HMH af tijdens ADE met het vijfjarige jubileum van Revealed Recordings.

In de drie dagen erna draait alleen op 15, 16 en 17 oktober de film I AM Hardwell Living the Dream in Pathé Arena &  De Munt in Amsterdam. In de film neemt Hardwell de kijker mee op een bijzondere reis langs 34 wereldsteden.

Hardwell presents Revealed wo / 14 oktober
Reageren 0

Sneakpreview nieuwe restaurants HMH!

Tags: restaurants, restaurant first, legends lounge, hmh, grab and go, food, eten, drinken, concert, amsterdam
Sneakpreview nieuwe restaurants HMH!

De bouw van twee nieuwe restaurants en publiekscatering in de Heineken Music Hall is in volle gang.  Ga jij binnenkort naar een concert in de #HMH? Reserveer snel een exclusieve plek in ons nieuwe restaurant. Bij Restaurant First kun je straks terecht voor een heerlijk 3-gangen menu vol bekende smaken in een nieuw jasje. Kijk snel op http://www.heineken-music-hall.nl/eten-en-drinken/restaurant-first/


Reageren 0

Heineken Music Hall & Vineyard Party Catering BV openen 2 restaurants en vernieuwen publiekscatering

Tags: vineyard catering, vernieuwd, restaurant, horeca aanbod, heineken music hall, dineren
Heineken Music Hall & Vineyard Party Catering BV openen 2 restaurants en vernieuwen publiekscatering

Met trots laten Birgitte de Winter, directeur van de Heineken Music Hall en Jurgen van Wijngaarden, directeur van Vineyard Party Catering BV weten, een contract met elkaar getekend te hebben voor de publiekscatering en de realisatie en uitvoering van een restaurant en een hospitality area in de Heineken Music Hall. Heb jij een ticket gekocht voor één van onze komende shows? Zeer binnenkort is het mogelijk om voorafgaand aan het concert heerlijk te dineren in ons nieuwe restaurant. Houdt de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!


Reageren 0