Heineken Music Hall

Blog

Sneakpreview nieuwe restaurants HMH!

Tags: restaurants, restaurant first, legends lounge, hmh, grab and go, food, eten, drinken, concert, amsterdam
Sneakpreview nieuwe restaurants HMH!

De bouw van twee nieuwe restaurants en publiekscatering in de Heineken Music Hall is in volle gang.  Ga jij binnenkort naar een concert in de #HMH? Reserveer snel een exclusieve plek in ons nieuwe restaurant. Bij Restaurant First kun je straks terecht voor een heerlijk 3-gangen menu vol bekende smaken in een nieuw jasje. Kijk snel op http://www.heineken-music-hall.nl/eten-en-drinken/restaurant-first/


Reageren 0

Heineken Music Hall & Vineyard Party Catering BV openen 2 restaurants en vernieuwen publiekscatering

Tags: vineyard catering, vernieuwd, restaurant, horeca aanbod, heineken music hall, dineren
Heineken Music Hall & Vineyard Party Catering BV openen 2 restaurants en vernieuwen publiekscatering

Met trots laten Birgitte de Winter, directeur van de Heineken Music Hall en Jurgen van Wijngaarden, directeur van Vineyard Party Catering BV weten, een contract met elkaar getekend te hebben voor de publiekscatering en de realisatie en uitvoering van een restaurant en een hospitality area in de Heineken Music Hall. Heb jij een ticket gekocht voor één van onze komende shows? Zeer binnenkort is het mogelijk om voorafgaand aan het concert heerlijk te dineren in ons nieuwe restaurant. Houdt de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!


Reageren 0

In de bres voor gehoorbescherming.

Tags: thunderplugs, steunt, i love my ears, hmh, gehoorbescherming, campagne
In de bres voor gehoorbescherming.

Concertbezoekers hebben dringend behoefte aan gehoorbescherming. De Nationale Hoorstichting is samen met de brancheorganisaties VVEM en VNPF een convenant overeen gekomen om geluidsmaatregelen te nemen op muzieklocaties. Het doel hiervan is om een veiliger gehoorklimaat te creëren voor bezoekers van muzieklocaties. De Heineken Music Hall is zo’n locatie die dit convenant als geen ander steunt.


Reageren 0