Heineken Music Hall

AgendaAgenda artikelAanvang: 20:00 uur / Deuren open: 18:30 uur


OneRepublic
Support-act:

James Walsh

close
Aftershow-act:

Kovacs

close

De Amerikaanse poprockband OneRepublic gaf op 3 maart 2014 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

OneRepublic, bestaande uit zanger Ryan Tedder, bassist Brent Kutzle, drummer Eddie Fisher en gitaristen Zach Filkins en Drew Brown, heeft zijn bekendheid mede te danken aan My Space. Zanger Ryan Tedder werd naar aanleiding van de vele hits op My Space benaderd door het label van de wereldberoemde producer Timbaland. In 2007 kwam daar het debuutalbum 'Dreaming Out Load' uit en scoorde het vijftal een wereldhit met de remix van het nummer 'Apologize'.

Het tweede album ‘Waking Up’ volgde in 2009 met daarop opnieuw een top 10 hit met de single ‘All The Right Moves’. Het derde album ‘Native’ was vorig jaar uitgebracht gevolgd door een wereldtour in het teken van het nieuwe album.
OneRepublic staat inmiddels bekend om hun verrassend goede live optredens. Hun uitverkochte concert in Paradiso vorig jaar werd door de bezoekers en de pers zeer goed ontvangen.

Aftershow: Kovacs
Sharon Kovacs wordt geboren op 15 april 1990 te Baarlo. In haar turbulente tienerjaren ontdekt ze haar passie voor muziek. Door haar deelname aan verschillende jamsessies leert ze veel muzikanten kennen. Met enkelen van hen vormt ze een band waarin ze als leadzangeres haar eerste podium ervaring opdoet. Vol muzikale ambities begint Sharon in 2010 aan een opleiding bij Rockcity Institute in Eindhoven.Tijdens die studie komt ze in contact met producer Oscar Holleman (Krezip, Within Temptation). Hij hoort haar demo en besluit om Sharon onder zijn hoede te nemen. Samen schrijven ze de eerste liedjes. Ondertussen rondt Sharon haar opleiding in 2013 succesvol af, waarna ze zich volledig op haar eigen muziek stort. Naast de studiosessies met Oscar in Nederland reist Sharon ook af naar Cuba, Londen, Berlijn en New York om te schrijven met diverse andere songwriters.


Reageren 0